Правила користування сайтом

 

Ці Правила користування webсайтом (далі - Правила) регулюють використання Вами даного webсайта (далі - Сайт), його інформаційного наповнення, програмного забезпечення і послуг, які пропонуються на Сайті.

Факт використання Вами Сайта означає, що Ви приймаєте Правила, що Ви визнаєте нашу політику конфіденційності (далі - Політика конфіденційності), і що Ви погоджуєтеся отримувати необхідні повідомлення і підтримувати зв'язок з нами в електронній формі. Якщо Ви не згодні з Правилами та(або) Політикою конфіденційності, будь ласка, не використовуйте Сайт.

Ми залишаємо за собою право в будь-який час і без повідомлення закрити та(або) змінити будь-яку послугу чи Правила на Сайті. Ви можете ознайомитися з діючою версією цих Правил, перейшовши по відповідному посиланню в головному меню Сайта. Ви зобов'язані періодично перевіряти зміни цих Правил.

Ці Правила і будь-які додаткові положення, принципи, правила та інструкції, розміщені на Сайті, складають повну угоду між Вами і нами та замінюють собою всі попередні письмові або усні домовленості.

 

Правила укладені згідно з чинним законодавством Україн. (Цивільний кодекс України, Конституція України, Закон України «Про авторське право і суміжні права», Закон України «Про захист персональних даних»).

 

Політика конфіденційності

Адміністрація Сайта з повагою ставиться до прав відвідувачів. Ми визнаємо важливість конфіденційності особистої інформації відвідувачів нашого Сайта. Дана сторінка містить відомості про те, яку інформацію ми отримуємо і збираємо, коли Ви користуєтеся Сайтом.

Справжня Політика конфіденційності поширюється тільки на Сайт і на інформацію, яка збирається цим сайтом. Вона не поширюється ні на які інші сайти і не може бути застосована до web–сайтів третіх осіб, з яких можуть посилатися на Сайт.

Сайт збирає персональні дані (далі - Персональні дані), які Ви надаєте добровільно при реєстрації на Сайті. Поняття "персональні дані" в даному випадку включають інформацію, яка визначає Вас як конкретну особу, наприклад, Ваше прізвище, ім'я та по-батькові та інформація про місце роботи за необхідністю. Тоді як переглядати зміст Сайта можна без проходження процедури реєстрації, Вам потрібно зареєструватися, щоб скористатися деякими функціями та послугами Сайта, а саме, залишити запит в ВДС, доступ до наповнення Сайта котре доступне лише зареєстрованим користувачам. У разі добровільного надання Вами Сайтові Персональних даних (а саме, Ваше прізвище, ім'я та по-батькові та інформація про місце роботи за необхідністю) Сайт буде зберігати таку інформацію про Вас тільки для зв'язку з Вами.

Автоматично збирається інформація, що не відноситься до персональних даних. Іноді, ми можемо збирати інформацію про Вас, що не відноситься до персональних даних. Прикладами такого роду інформації можуть служити тип використовуваного Вами Інтернет оглядача (далі - web–браузера), тип операційної системи, а також доменне ім'я сайта, за допомогою посилання з якого Ви потрапили на наш Сайт.

Відомості, які ми отримуємо на Сайті, можуть бути використані для того, щоб полегшити Ваше користування ним, організація Сайта найбільш зручним для користувачів способом;

Під час перегляду Вами Сайта, ми можемо зберігати певну інформацію на Вашому комп'ютері. Дана інформація може зберігатися в форматі Інтернет "cookie" з метою надання Вам в майбутньому додаткових зручностей в обслуговуванні. Наприклад, "cookies" забезпечують можливість персональної налаштування web-сайта, такі як, вибір мови на Сайті, якщо Ви є зареєстрованим користувачем при авторизації Ви маєте можливість щоб Сайт запам’ятав Вас. Ця інформація ніяк не пов'язана з Вами як з особистістю. "cookie" не записують Вашу адресу електронної пошти та будь-які особисті відомості щодо Вас. Більшість web–браузерів дозволяють при необхідності видаляти "cookie" c Вашого жорсткого диска, а також проводити блокування всіх "cookie", або повідомляти Вас перед їх збереженням на Ваш комп'ютер. Для більш детального ознайомлення з даними функціями, прохання ознайомитися з інструкціями до Вашого web-браузеру.

Крім того, ми використовуємо стандартні журнали обліку web–сервера для підрахунку кількості відвідувачів і оцінки технічних можливостей нашого Сайта. Ми використовуємо цю інформацію для того, щоб визначити, скільки користувач відвідує Сайт і для того щоб організувати сторінки найбільш зручними для відвідувачів, забезпечити відповідність Сайта використовуваним web–браузерам і зробити зміст наших сторінок максимально корисним для користувачів. Ми записуємо відомості щодо переміщень на Сайті, але не про окремих відвідувачів, тобто ніяка конкретна інформація щодо Вас особисто не буде зберігатися або використовуватися Адміністрацією Сайта без Вашої згоди.

Адміністрація Сайта ні за яких обставин не продає і не віддає у користування Вашу особисту інформацію, яким би то не було третім сторонам. Ми також не розкриваємо надану Вами особисту інформацію за винятком випадків передбачених законодавством України.

 

Реєстраційні дані та безпека акаунту

Реєструючись на Сайті та користуючись Сайтом, Ви зобов'язуєтесь:

Надати під час реєстрації точну, актуальну та повну інформацію про Вас, яка може бути запитана від Вас реєстраційними формами Сайта (Реєстраційні дані);

Здійснювати необхідні заходи для забезпечення збереження Вашого імені користувача (логіна) та пароля;

– Періодично оновлювати реєстраційні дані та іншу особисту інформацію, яку Ви надали під час реєстрації, щоб забезпечити її точність, актуальність та повноту;

Нести повну відповідальність за будь-які дії, здійснені Вами з використанням Вашого акаунту, а також за будь-які наслідки які могли статись або стались у результаті його використання

 

Обмеження використання Сайта

Сайт доступний лише для Вашого особистого некомерційного використання. Користуючись Сайтом, Ви підтверджуєте, що в повній мірі усвідомлюєте, що матеріали розміщені Вами на Сайті або з його допомогою, потенційно можуть порушувати захищені законом особисті права третіх осіб, в тому числі виключні права на об'єкти інтелектуальної власності, а також можуть містити інформацію, заборонену для розповсюдження Законами України.

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

-       Накопичувати або збирати адреси електронної пошти або іншу контактну інформацію користувачів Сайта автоматизованими або іншими способами з метою розсилання незапитаної пошти (спаму) або іншої небажаної інформації;

-       Використовувати Сайт будь-яким способом, який може завадити нормальному функціонуванню Сайта та його сервісів;

-       Використовувати автоматизовані скрипти (програми) для збору інформації та(або) взаємодії з Сайтом та його сервісами;

-       Завантажувати, публікувати, передавати, іншим способом доводити до загального відома (далі – розміщувати) будь-яку інформацію, яка містить погрози, дискредитує та(або) ображає інших користувачів або третіх осіб, є вульгарною, непристойною, носить шахрайський характер, зазіхає на особисті чи публічні інтереси, пропагує расову, релігійну, етнічну ненависть або ворожнечу, будь-яку іншу інформацію, яка порушує права людини та громадянина;

  -       Реєструвати більше ніж один акаунт користувача, реєструвати акаунт від імені третьої особи, якою Ви не є;

-       Розміщувати будь-яку комерційну рекламу, комерційні пропозиції, агітаційні матеріали, поширювати спам, будь-яку іншу нав'язливу інформацію, крім випадків, коли розміщення такої інформації було схвалене Адміністрацією;

-       Розміщувати на Сайті домашні адреси, номери телефонів, адреси електронної пошти, паспортні дані та особисту інформацію інших користувачів або будь-яких третіх осіб без їх особистої згоди на такі дії та схвалення Адміністрації;

-       Розміщувати будь-які файли, які містять віруси та інші шкідливі програмні засоби;

-       Будь-яким способом в тому числі шляхом незаконного вторгнення, намагатись отримати доступ до чужого акаунту всупереч волі особи, якій він належить;

- Розміщувати будь-яку інформацію, яка порушує виключні права користувачів або третіх осіб на об'єкти інтелектуальної власності;

-   Розміщувати будь-яку інформацію, яка, на особисту думку Адміністрації, є небажаною, не відповідає цілям створення Сайта, пригнічує інтереси користувачів або по іншим причинам є небажаною для розміщення на Сайті.

Адміністрація залишає за собою право на свій розсуд видаляти інформацію, що публікується Вами, яка порушує заборони, встановлені даними Правилами.

Адміністрація закріплює за собою право видалити Ваш акаунт та(або) призупинити, обмежити або закрити Вам доступ до будь-якого з сервісів Сайта, якщо Адміністрація вирішить, що на її думку Ви становите загрозу для Сайта та(або) його користувачів.

Ви не можете використовувати Сайт таким чином, який може пошкодити наші сервери або мережі, перевантажити чи зіпсувати їх, або перешкодити іншим особам користуватися Сайтом. Ви не повинні намагатися отримати несанкціонований доступ до будь-яких послуг, особистої інформації користувачів, комп'ютерних систем або мереж за допомогою хакерства, «злому» паролів або будь-якими іншими засобами. Ми можемо застосувати будь-які законні або технічні засоби правового захисту, щоб запобігти порушенню цього положення та забезпечити дотримання цих Правил.

З урахуванням цих Правил, Ви можете користуватися Сайтом та його Інформаційним наповненням тільки в особистих некомерційних цілях. Ви можете скачувати пропоноване Інформаційне наповнення виключно в особистих цілях і тільки відповідно до правил, які супроводжують конкретне Інформаційне наповнення. Ви не можете використовувати Інформаційне наповнення перевищуючи права, які дають Вам для його використання. Без нашого попередньої письмової згоди, Ви не можете використовувати засоби добування інформації, роботів або подібні засоби збору та отримання даних з Інформаційного наповнення, виділяти будь-яку частину Сайта чи Інформаційного наповнення, а також відтворювати, передруковувати, копіювати, зберігати, відкрито відображати, транслювати, передавати, змінювати, перекладати, переносити, публікувати, субліцензіювати, переуступати, пересилати, продавати, позичати або якось інакше розподіляти Інформаційне наповнення. Ви не можете «зламувати» механізми, включені до Інформаційне наповнення для запобігання його несанкціонованого відтворення чи розповсюдження. Користуючись Сайтом Ви погоджуєтесь здійснювати доступ до Сайта і його програмному забезпеченню тільки через наданий Сайтом інтерфейс. 

 

Право власності

Права власності, всі зареєстровані торгові марки і авторські права на логотипи, контент і елементи графіки, що згадуються або відображаються в контенті Сайта, належать їх законним власникам.

Нам належать права інтелектуальної власності на дизайн Сайта та інформацію, розміщену на ньому, включаючи зовнішній вигляд і особливі поєднання кольорів, форму кнопок та інші графічні елементи Сайта. Така інтелектуальна власність захищена міжнародними договорами і законами про авторське право, торгові марки, патенти і комерційні таємниці, а також іншими правами власності. Наприклад, нам належить авторське право на вибір, організацію, розташування та поліпшення Сайта, а також на наше оригінальне інформаційне наповнення Сайта.

 

Відмова від відповідальності

Сайт може включати посилання на сторонні web-сайти, включаючи посилання, отримані в результаті автоматичного пошуку. Деякі з таких сайтів можуть містити заперечливі, незаконні або неточні матеріали. Наявність таких посилань не означає, що ми підтримуємо такі сторонні сайти або послуги.

Пам'ятайте, передача інформації особистого характеру при відвідуванні сторонніх сайтів, включаючи web–сайти партнерів, навіть якщо web–сайт містить посилання на Сайт або на Сайті є посилання на ці web–сайти, не підпадає під дії даного Правила. Адміністрація Сайта не несе відповідальності за дії інших web-сайтів. Процес збору та передачі інформації особистого характеру при відвідуванні цих сайтів регламентується документом «Захист інформації особистого характеру» або аналогічним, розташованому на інших web–сайтах.

Ви визнаєте і погоджуєтеся з тим, що ми не несемо відповідальність ні за яке Інформаційне наповнення чи інші матеріали, що знаходяться на таких сторонніх web–сайтах. Будь-яка угода між Вами і стороннім web-сайтом, знайденим на Сайті, це угода тільки між Вами і таким web–сайтом, і Ви підтверджуєте і погоджуєтеся з тим, що ми не несемо відповідальність ні за який збиток або за претензію, яку Ви можете заявити проти будь-якого стороннього web–сайта.

 

Припинення прав користувача

Ваше право користування Сайтом автоматично припиняється, якщо Ви порушуєте дані Правила або якісь правила чи інструкції, встановлені у зв'язку з користуванням сервісам Сайта. Ми також залишаємо за собою право, на власний розсуд, повністю або частково заборонити Вам доступ до Сайта за будь-якої причини, з повідомленням або без такого.

Додаткова інформація
Кількість відвідувань сайту: 2274442
Кількість переглядів сторінки: 935
Сторінка була створена за 0.269 секунд